Energetikai stresszoldás

Access Bars

Többféle energetikai kezelés létezik az Access világában, mind egytől egyig különleges és hatalmas változást hozó. Segítenek meglátni azokat a nézőpontokat amelyek korlátok, és amelyeket meg lehet változtatni.

Az alap kezelés a 32 pontos fejkezelés, az ACCESS BARS (jelentése: hozzáférés a sávokhoz)

Az “access” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a “bars” pedig sávokat, pontokat jelent. 

Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, melynek lényege a fejen lévő körkörösen és hosszanti irányban található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul.

Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Vannak sávok a testre, a tudatosságra, kapcsolatokra, a kreativitásra, öregedésre, szexualitásra és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, döntés, ítélet, amit valaha is meghoztunk egyfajta besűrűsödött energiaként képes határt szabni az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változás, a pozitív mozdulás lehetőségét. Nem kell újra átélni a helyzet fájdalmát, a szenvedést ahhoz, hogy a hozzá kapcsolódó törlést kitisztítsa.

Segít könnyedséget, örömet és ragyogást teremteni az életünkben.

Az Access Bars agyi tevékenységekre gyakorolt hatásai

Felkérték Dr. Jeffrey L. Fannin Ph. D. neurológust, hogy vizsgálja meg Bars kezelést kapott emberek agyát. A vizsgálat eredménye még őt is meglepte.

Egy speciállis eszközzel 60 ember agyát vizsgálták meg Bars kezelés előtt és után. A két mérés értékei között jelentős különbségeket tapasztaltak. Azon kívül, hogy kezelés közben megváltoztak az agyhullámok és a kezeltek nagy mértékű nyugalmat és relaxációt tapasztalnak meg, az agy hasonló állapotba kerül, mintha több órás meditáción vettek volna részt.

Dr. Terri Hope egy cikkben publikálta kutatási eredményeit a ’Journal of Energy Psychology’ című lapban, mely eredménye az lett, hogy egy kezelés a szorongásos tüneteket 87,4%-kal csökkentette.

Ez a videó egy áttekintés arról, hogy mi történik az agyban egy Access Bars kezelés előtt és után (magyar felirat beállítható):

Sinkáné Pócsik Ildikó

8900 Zalaegerszeg,

Béke-Ligeti út 1.

30 864-1375

Békeligeti Kineziológia - Zalaegerszeg

Várom szeretettel régi és új vendégeimet!

Készítette: Sinkáné Pócsik Ildikó