Energetikai stresszoldás

Access Bars tanfolyam

Access Bars tanfolyam

Szeretnéd, hogy az életed egyre örömtelibben működjön?

Szeretnéd, hogy az életed egyre örömtelibben működjön?

Ha készen állsz a változásra, az Access Bars 1 napos tanfolyamán könnyedén elsajátíthatod ezt a technikát, ahol a fejen lévő 32 bar pont gyengéd érintése segít:

 • elengedni,
 • törölni,
 • átalakítani,
 • másképp ráébredni,

különböző nézőpontjaidra, hitrendszereidre,az életed különböző területein,- többek között pénz, kontroll, kapcsolatok teremtése, életformák teremtése, kommunikáció, szomorúság, öregedés.

Ezen kívül átvesszük az Access egyéb tisztítási módszereit is, amelyek használatával befogadóbbá és elfogadóbbá válsz mindenre, ami igaz önmagad számára az adott pillanatban.

1 napos tanfolyam ahol megtudod, hogy legyél relaxáltabb a mindennapokban

 • segít hogyan csendesítsd el az elméd,
 • hogyan kerülj közelebb önmagadhoz,
 • megtanulod az Access eszközök használatát,

1 napos tanfolyam ahol megtudod, hogy legyél relaxáltabb a mindennapokban

 • segít hogyan csendesítsd el az elméd,
 • hogyan kerülj közelebb önmagadhoz,
 • megtanulod az Access eszközök használatát,

Szeretnél megszabalulni az eddigi életed során elraktározott nézőpontoktól, hitrendszerektől?

Szeretnél megszabalulni az eddigi életed során elraktározott nézőpontoktól, hitrendszerektől?

A tanfolyam menete

A tanfolyam végére éberebbé válsz arra, mi a TE utad, NEKED mi működik az életedben, így több könnyedséggel tudod megélni a mindennapjaidat.

A tudással és az oklevéllel a kezedben  Te is Access Bars kezelővé válsz.

Használhatod a munkádban, vagy akár a családban  a stressz csökkentésére,  mindenképp változást hoz az életedbe.

186842572_l

Tanfolyam időpontok:

Helyszín: Zalaegerszeg, Béke-Ligeti utca 1. (Irodaház, 2.em) 

 • 2024.05.11. – Jelentkezési határidő: 05.09.
 • 2024.05.25. – Jelentkezési határidő: 05.23.
 • 2024.06.08. – Jelentkezési határidő: 06.06.
 • 2024.06.22. – Jelentkezési határidő: 06.20.

Az Access Bars® tanfolyam ára:

Központilag szabályozott ára: 108.000 Ft  

Ismétlőknek: 54.000 Ft
16-17-18 éveseknek: 54.000 Ft

15 éves korig 1 fizető felnőtt kíséretében ingyenes.

Lehetőség van, egyedi, rád szabott  tanfolyami időpont egyeztetésre is!

Foglald le a helyed!

Jelentkezem a tanfolyamra:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Végeztél már korábban Access Bars tanfolyamot?

GYAKORI KÉRDÉSEK

MI A BARS?

A Bars 32 pont a fejen, amelyek gyengéd érintése feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, lehetővé téve, hogy hatalmas, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

MIT HOZ LÉTRE EGY BARS KEZELÉS?

A Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük.

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN??

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Bars kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

LE KELL FEKÜDNI A BARS KEZELÉSHEZ?

Nem szükséges lefeküdni, bár igaz, hogy a fekvés a befogadó számára elősegíti az ellazulást, a kezelés ajándékozója számára pedig könnyedséget és kényelmet jelent. Ha azonban a háton fekvés gondot jelent, egy állítható támlájú szék is megteszi.

MEDDIG TART EGY BARS KEZELÉS HATÁSA?

Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik. A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni.

MILYEN GYAKRAN KELL FUTTATNI A BÁROKAT?

Ez teljesen tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben? Vannak Bars facilitátorok, akik nem értik, hogy miért nem csinálja mindenki minden nap! A legtöbben legalább egy héten egyszer futtatják a bárjaikat, vagy akármikor, amikor stresszesnek, nyűgösnek érzik magukat, vagy nem úgy mennek a dolgaik, ahogyan szeretnék. Bármilyen nagyobb megrázkódtatás vagy trauma után, vagy bármilyen energetikai változás esetén érdemes fontolóra venni egy bars kezelést.

KINEK TEHET JÓT EGY BARS KEZELÉS?

Bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében! Vannak olyanok, akik nem értékelik a relaxációs élményt, és úgy gondolják, hogy időpazarlásról van szó, míg mások, akiket érdekel a változás, és az életük megváltoztatása, sokkal lelkesebbek. Arra biztatunk, hogy a “bárfuttató” erőfeszítéseidet az utóbbi csoportra koncentráld, akik többnyire a népesség azon 47%-ába tartoznak, akikről korábban már beszéltünk.

MIKOR ÉRDEMES FUTTATNI A BÁROKAT?

Valahányszor remekül akarod érezni magad! Azok, akik egy ideje már gyakorolják a Barst, általában rendszeres időközönként csinálják, amikor pedig nyűgösnek érzik magukat, vagy nehéz napjuk volt, plusz kezeléseket iktatnak be.

Várom szeretettel régi és új vendégeimet!

Készítette: Sinkáné Pócsik Ildikó