Energetikai stresszoldás

Facelift

Facelift

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad, anélkül, hogy krémeket, gépeket, vagy műtéti eljárásokat és egyéb mesterséges beavatkozást kellene bevetned?
Az Access Energetic Facelift, egy csodálatos kezelés,amely visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatással van az egész testre, sőt a látásra is. Ha folyamatosan csináljuk (5-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el! De már 3 alkalom is látható változást hoz. Fantasztikus folyamat, mely feszesíti és visszafiatalítja az arcot és a testet.

29 féle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újrastrukturálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, egyaránt.

Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet.
Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt. Dekoltázson, arcon és a fejen történik a kezelés. Hegek, foltok és ráncok halványodását, eltűnését tapasztalhatjuk a folyamatos kezelések során. Az Access Energetic Facelift energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a test a lehető legjobban érezze magát. A kezelés – mely egy kellemes, könnyed érintésű kézrátétes módszer – alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz…

Sinkáné Pócsik Ildikó

8900 Zalaegerszeg,

Béke-Ligeti út 1.

30 864-1375

Békeligeti Kineziológia - Zalaegerszeg

Várom szeretettel régi és új vendégeimet!

Készítette: Sinkáné Pócsik Ildikó